Tijdens het indoorseizoen worden bij ons KNHS springwedstrijden gehouden. Veelal worden deze voorafgegaan door het zogenaamde ‘oefenspringen’ waarbij geïnteresseerden op eigen niveau het parcours kunnen afleggen. Dit is een ideale manier om te wennen aan het meedoen aan springwedstrijden. Ben je eenmaal zover dat je aan springwedstrijden mee wilt doen dan is het natuurlijk super fijn om dat eerst in de je vertrouwde omgeving te doen. De vereniging beschikt over alle benodigde hindernissen om een volwaardig parcours te kunnen aanbieden. In de zomerperiode vindt het springen plaats in de springtuin buiten. In de winter vinden de wedstrijden binnen plaats in de grote binnenbak, de Hoogvliethal.

 

Indoor springseizoen 2019-2020
Zaterdagavond 2 november: Oefenspringen | Afgelast i.v.m. wateroverlast
Zondag 3 november: KNHS Springwedstrijd | Afgelast i.v.m wateroverlast 

Zaterdagavond 4 januari: Oefenspringen 
Zondag 5 januari: KNHS Springwedstrijd | Uitslag

Zaterdagavond 14 maart: Oefenspringen | Afgelast i.v.m. coronavirus
Zondag 15 maart: KNHS Springwedstrijd | Afgelast i.v.m. coronavirus
Vanwege de adviezen van het RIVM en de Nederlandse overheid is vanuit de KNHS besloten dat alle paardensportevenementen in Nederland geannuleerd worden. Helaas gaat het oefenspringen van aankomende zaterdag 14 maart en de springwedstrijd van aankomende zondag 15 maart niet door.

 

Inschrijven
Aanmelden voor het oefenspringen kan via het inschrijfformulier. De link naar dit formulier is hierboven te vinden.

Aanmelden voor de KNHS wedstrijden kan via mijnKNHS. Tevens kan hiervoor worden ingeschreven via springen@rsvdehogedevel.nl. 

 

Contact
Aanspreekpunt springcommissie: Aure Lampe (springen@rsvdehogedevel.nl)

Op wedstrijddagen ook bereikbaar via 06-34964075