Tijdens het indoorseizoen worden bij ons KNHS springwedstrijden gehouden. Veelal worden deze voorafgegaan door het zogenaamde ‘oefenspringen’ waarbij geïnteresseerden op eigen niveau het parcours kunnen afleggen. Dit is een ideale manier om te wennen aan het meedoen aan springwedstrijden. Ben je eenmaal zover dat je aan springwedstrijden mee wilt doen dan is het natuurlijk super fijn om dat eerst in de je vertrouwde omgeving te doen. De vereniging beschikt over alle benodigde hindernissen om een volwaardig parcours te kunnen aanbieden. In de zomerperiode vindt het springen plaats in de springtuin buiten. In de winter vinden de wedstrijden binnen plaats in de grote binnenbak, de Hoogvliethal.

Kalender

Onderstaand zijn de data te vinden van onze wedstrijden en oefenspringdagen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via springen@rsvdehogedevel.nl of naar de pagina op startlijsten.nl/mijnKNHS van de desbetreffende wedstrijd.

Om in te schrijven verwijzen we u graag door naar het inschrijfformulier (oefenspringen) en mijnKNHS (wedstrijd), te vinden via links op onderstaande kalender.

Indoor springseizoen 2021-2022

LET OP! In verband met de verscherpte maatregelen nemen wij de volgende regels in acht:

* Iedere deelnemer boven de 18 jaar is verplicht een geldige qr-code te laten zien. Ook mag iedere ruiter 1 groom meenemen naar de losrijbak en wedstrijdbak, deze groom dient ook in bezit te zijn van een geldige qr-code. De ruiter en groom laten hun qr-code scannen bij binnenkomst in de losrijbak, dit wordt gecontroleerd door de ringmeester. 
* Overig publiek is ook welkom, maar mag alleen in de kantine of op het terras plaatsnemen. Ook voor de kantine en het terras geldt dat u in bezit moet zijn van een geldige qr-code. Overig publiek is dus niet welkom in bij de losrijbak of wedstrijdbak. 
* Er zal een vaste looproute zijn voor ruiters, deze zal terug te vinden zijn op het voorblad van de definitieve startlijst (deze volgt zaterdagochtend) 

NB! Wij willen graag benadrukken dat iedereen die er met de wedstrijd staat als ringmeester, in de wedstrijdbaan, in het kantoor, achter de bar en als qr-code controleur, daar staat als vrijwilliger en vanuit liefde voor onze sport. Graag verzoek ik u dus om deze regels na te leven.

Zondag 3 oktober oefenspringen

Zaterdagavond 6 november: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier
Zondag 7 november: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS 

Zaterdagavond 15 januari: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier 
Zondag 16 januari: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS

Zaterdagavond 14 maart: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier
Zondag 15 maart: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS

Contact

Aanspreekpunt springcommissie: Jetske Ypma (springen@rsvdehogedevel.nl)
Op wedstrijddagen ook bereikbaar via 06-21415397