Tijdens het indoorseizoen worden bij ons KNHS springwedstrijden gehouden. Veelal worden deze voorafgegaan door het zogenaamde ‘oefenspringen’ waarbij geïnteresseerden op eigen niveau het parcours kunnen afleggen. Dit is een ideale manier om te wennen aan het meedoen aan springwedstrijden. Ben je eenmaal zover dat je aan springwedstrijden mee wilt doen dan is het natuurlijk super fijn om dat eerst in de je vertrouwde omgeving te doen. De vereniging beschikt over alle benodigde hindernissen om een volwaardig parcours te kunnen aanbieden. In de zomerperiode vindt het springen plaats in de springtuin buiten. In de winter vinden de wedstrijden binnen plaats in de grote binnenbak, de Hoogvliethal.

Kalender

Onderstaand zijn de data te vinden van onze wedstrijden en oefenspringdagen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via springen@rsvdehogedevel.nl of naar de pagina op startlijsten.nl/mijnKNHS van de desbetreffende wedstrijd.

Om in te schrijven verwijzen we u graag door naar het inschrijfformulier (oefenspringen) en mijnKNHS (wedstrijd), te vinden via links op onderstaande kalender.

Outdoor springseizoen 2021

Zondag 3 oktober oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier

Indoor springseizoen 2021-2022

Zaterdagavond 6 november: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier
Zondag 7 november: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS 

Zaterdagavond 15 januari: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier 
Zondag 16 januari: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS

Zaterdagavond 14 maart: Oefenspringen | startlijsten.nl en inschrijfformulier
Zondag 15 maart: KNHS Springwedstrijd | mijnKNHS

Contact

Aanspreekpunt springcommissie: Jetske Ypma (springen@rsvdehogedevel.nl)
Op wedstrijddagen ook bereikbaar via 06-21415397