Tijdens het indoorseizoen worden bij ons KNHS springwedstrijden gehouden. Veelal worden deze voorafgegaan door het zogenaamde ‘oefenspringen’ waarbij geïnteresseerden op eigen niveau het parcours kunnen afleggen. Dit is een ideale manier om te wennen aan het meedoen aan springwedstrijden. Ben je eenmaal zover dat je aan springwedstrijden mee wilt doen dan is het natuurlijk super fijn om dat eerst in de je vertrouwde omgeving te doen. De vereniging beschikt over alle benodigde hindernissen om een volwaardig parcours te kunnen aanbieden. In de zomerperiode vindt het springen plaats in de springtuin buiten. In de winter vinden de wedstrijden binnen plaats in de grote binnenbak, de Hoogvliethal.

 

Indoor springseizoen 2019-2020
Zaterdagavond 2 november: Oefenspringen | Voorlopige startlijst versie 30 okt
Zondag 3 november: KNHS Springwedstrijd | Voorlopige startlijst versie 31 okt

Zaterdagavond 4 januari: Oefenspringen
Zondag 5 januari: KNHS Springwedstrijd | Vraagprogramma

Zaterdagavond 14 maart: Oefenspringen
Zondag 15 maart: KNHS Springwedstrijd | Vraagprogramma

 

Inschrijven
Aanmelden voor het oefenspringen kan door een e-mail te sturen naar springen@rsvdehogedevel.nl. Vermeld hierbij de naam ruiter, naam paard/pony, categorie (A t/m E of P), gewenste hoogte (vanaf 50 cm) en aantal rondes.

Aanmelden voor de KNHS wedstrijden kan via mijnKNHS. Tevens kan hiervoor worden ingeschreven via springen@rsvdehogedevel.nl. 

 

Contact
Aanspreekpunt springcommissie: Aure Lampe (06-34964075). Graag contact zo veel mogelijk via e-mail: springen@rsvdehogedevel.nl