Activiteiten

De vrijwilligers van de verschillende commissies van onze vereniging organiseren het hele jaar door allerlei verschillende activiteiten. Zie onze agenda.
Veel van deze activiteiten vinden op de manege plaats. Meer weten of vrijwilliger worden? Graag! Neem contact op via vrijwilligers@rsvdehogedevel.nl


Bardienst

Het hele jaar vinden allerlei verschillende activiteiten plaats op de manege. Hiervoor is het nodig dat de bar geopend is.
Alle senior-leden zijn verplicht minimaal 1 bardienst per jaar te doen. Tot nu toe zijn leden van een commissie hiervan vrijgesteld. Op vaste tijdstippen in het jaar kan je je inschrijven voor bepaalde dagen. Doe je dit niet, dan wordt je ingedeeld. Te late afmelding of niet komen levert een boete op. Je kunt natuurlijk ook extra diensten draaien als je dit leuk vindt en/of je opgeven als betaalde oproepkracht. Stuur hiervoor een mail naar bardienst@rsvdehogedevel.nl .

pdf: besluit tot het verplicht stellen van de bardienst


Ponykamp

Ieder jaar organiseert RSV de Hoge Devel een ponykamp. Dit kamp wordt volledig door vrijwilligers begeleidt en er wordt gereden op de pony’s van de manege. Het kamp vind meestal plaats in de eerste week van de zomervakantie en duurt 8 dagen van zaterdag t/m zaterdag. In het najaar worden de kinderen die daar volgens hun instructie klaar voor zijn, uitgenodigd om zich in december in te schrijven voor het kamp.

Voor meer informatie over het kamp kan contact worden opgenomen door te mailen naar ponykamp@rsvdehogedevel.nl


vrijwilligers_vacaturebank