Algemeen

Omdat wij niet alleen een wedstrijdvereniging zijn, maar als verenging ook ons eigen manegebedrijf hebben, maken wij onderscheid tussen wedstrijdrijdende leden en verenigingsleden. Ook degenen die op onze manegepaarden rijden en bij ons een box huren, zijn lid van onze vereniging. Als lid van de vereniging kan je natuurlijk deelnemen aan alle activiteiten die wij organiseren, ontvang je de nieuwsberichten en een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering. We vragen je om 1 x per jaar een vrijwillige bardienst te doen.

Als je geen box bij ons huurt, maar wel gebruik wilt maken van onze accommodatie, moet je ook lid worden van de vereniging. Als je lid wordt van onze vereniging en ook op wedstrijden voor onze vereniging uit wilt komen, dan gelden daarvoor gereduceerde tarieven. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de manege of kijk voor de lidmaatschapstarieven.

Mensen die alleen wedstrijden namens onze vereniging willen rijden, noemen wij startpashouder-lid. Wij moeten bij het aanmelden voor akkoord verklaren, bekijk dus tevoren de voorwaarden.

Wil je startpashouder-lid worden van onze vereniging en je aanmelden bij de KNHS dan kan je email naar knhs@rsvdehogedevel.nl met onderstaande gegevens:

Vermeld duidelijk:

  • Persoonsnummer (indien bekend)
  • Naam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Mobiel tel. nummer
  • Email-adres
  • Pony of paardenstartpas

Na het aanmelden kan je zelf een startkaart aanvragen via www.mijnknhs.nl.
Nadat je via de mail hebt aangemeld, kunnen wij je aanmelding digitaal verwerken.

Opzeggen

Mocht je je willen opzeggen als lid van KNHS-lid van RSV de Hoge Devel, dan dien dit schriftelijk kenbaar te maken bij de KNHS-commissie via knhs@rsvdehogedevel.nl.

Beëindigen van het lidmaatschap van de vereniging RSV de Hoge Devel kan alleen via info@rsvdehogedevel.nl

Overige informatie kun je vinden op www.knhs.nl