Activiteiten

De vrijwilligers van de verschillende commissies van onze vereniging organiseren het hele jaar door allerlei verschillende activiteiten. Veel van deze activiteiten vinden op de manege plaats. Hiervoor is het nodig dat de bar geopend is.

Bardienstindeling

Alle senior leden zijn verplicht minimaal 1 dienst per jaar te doen. Tot nu toe zijn leden van een commissie hiervan vrijgesteld. Op vaste tijdstippen in het jaar kan je je inschrijven voor bepaalde dagen. Doe je dit niet, dan wordt je ingedeeld. Te late afmelding of niet komen levert een boete op. Je kunt natuurlijk ook extra diensten draaien als je dit leuk vindt en/of je opgeven als betaalde oproepkracht. Stuur hiervoor een mail naar bardienst@rsvdehogedevel.nl .

Barindeling 

besluit tot het verplicht stellen van de bardienst
mail aan alle leden m.b.t de bardienst.

vrijwilligers_vacaturebank

Ponykamp

Ieder jaar organiseert RSV de Hoge Devel een ponykamp. Dit kamp wordt volledig door vrijwilligers begeleidt en er wordt gereden op de pony’s van de manege. Het kamp vind meestal plaats in de eerste week van de zomervakantie en duurt 8 dagen van zaterdag t/m zaterdag. In het najaar worden de kinderen die daar volgens hun instructie klaar voor zijn, uitgenodigd om zich in december in te schrijven voor het kamp. De laatste jaren gaan we trouw naar Campingboerderij Breehees in Goirle. Deze accommodatie bevalt erg goed, ligt aan de rand van het bos en het is slechts een half uurtje rijden vanaf Zwijndrecht.

Voor meer informatie over het kamp kan contact worden opgenomen door te mailen naar ponykamp@rsvdehogedevel.nl