Mededeling bedrijfsleider – Corona 20 maart

Mededeling bedrijfsleider:

Goedemiddag pensionklanten/paardeneigenaren,

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor alle geboden hulp en ideeën, indien nodig zullen we hier gebruik van maken.

Ook mijn dank richting alle leden die de maatregelen van het bestuur opvolgen.

Graag wil ik wel nogmaals een aantal maatregelen herhalen:

Het is de bedoeling dat je zo kort mogelijk op stal aanwezig bent om aan de basisbehoefte van uw paard te kunnen voldoen, na het verzorgen van uw paard dient u direct het terrein te verlaten.

* – We merken dat op dit moment sommige leden bijvoorbeeld sochtends gaan rijden, smiddags gaan wandellen en dan savonds nog een keer terugkomen om het paard in de paddock te zetten, dit is NIET de bedoeling.

* – Beperk dus uw bezoek tot enkel de tijd dat het paard in de paddock kan.

* – Beide kralen zijn op dit moment op tijd ingeroosterd, met de bedoeling dat rond de ingeschreven paddocktijd u kan rijden en de stal kan mesten.

Na contact met de KNHS is besloten dat naast de dierenarts, hoefsmid en de osteopaat ook de zadelmaker welkom is, indien noodzakelijk.

Enkel de eigenaar of vaste verzorger mag het terrein betreden.

* – Per paard is er 1 van beide toegestaan.

* – We zien soms dat een paard 4 keer per dag bezocht word door 4 verschillende personen, dit is NIET de bedoeling.
Uitgezonderd kinderen die begeleid moeten worden door een ouder.

* – Er zijn enkele leden gevraagd om te helpen bij het verzorgen van de manegepaarden, deze zijn dan ook een uitzondering.

* – Indien het nodig is om dekens te verwisselen wegens het weer, verzoeken wij u dit onderling zo veel mogelijk af te stemmen zodat meerdere bezoeken niet nodig zijn.

* – Mocht u toch voor een dekenbezoek langs moeten komen, ga dan daarna direct weer van het terrein. Dus niet nog een keer een ronde wandellen.

Houdt 1,5 meter afstand.

* – Helaas zien we nog steeds groepen leden dicht bij elkaar staan.

Het terras is gesloten, het is dus niet de bedoeling dat hier gerookt word.

Mocht u toch moeten wachten terwijl uw paard in de paddock of stapmolen staat, plan uw bezoek dan zo dat dan de stal kan worden gedaan.

Laten we met zijn allen er voor zorgen dat de maatregelen worden opgevolgd, en mocht iemand deze even vergeten, spreek elkaar er gerust op aan.

Het personeel heeft niet de behoefte om als controleurs rond te moeten lopen, maar indien de instructies alsnog niet worden opgevolgd, kan u toegang tot het terrein ontnomen worden.

Wij ontvangen ook zorgen inzake een eventuele lockdown en daaropvolgende maatregelen, indien bekend zullen we jullie tijdig informeren hoe hiermee om te gaan. De KNHS is bindend advies hierin.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Huijgen

Bedrijfsleider