ROCKO MET PENSIOEN….. DAT KAN ALS VELEN EEN DUIT IN HET ZAKJE DOEN!

rocko_ Rekopa was 18 jaar geleden het veulen van Julio Marinier (vader) en Montana van het Lindehof (moeder). Maar in de manege kennen we dit nu bijna 18-jarige beste paard van stal als ROCKO.

Rocko kwam in april 2007 bij ons op stal en viel direct op door zijn gedegen dressuur. Op M-niveau had Rocko zijn visitekaartje succesvol afgegeven.
Rocko was een fijn paard om te rijden, zowel in groeps- als in privélessen maar ook in de carrousel. Het betrouwbare en stabiele karakter van Rocko maakte hem in het bijzonder geliefd onder degenen die op de paardenrug (hernieuwd) vertrouwen wilden opbouwen. Door zijn bouw met schofthoogte 1.67 had hij een mooie, compacte maat die velen waardeerden.
Tot voor kort vormde Rocko de vaste waarde in de lessen en ondanks zijn gevorderde leeftijd liet hij nog graag zien dat hij de behendigheid van het springen van galopwissels nog zeker niet was verleerd.

Rocko heeft helaas een blijvende blessure waardoor hij niet meer inzetbaar is in de lessen. Pijn heeft hij niet; zin in het leven daarentegen nog volop! Daarom gunnen wij Rocko na alle jaren van hard werken een plezierige oude dag in de wei samen met zijn oude kameraden Quaranta, Lorenzo en Calvaros.

De Stichting Manegepaardenpensioenfonds heeft de mogelijkheid om Rocko op te nemen op voorwaarde dat er genoeg donateurs zijn die maandelijks voor dit doel de vereiste financiële bijdrage bijeenbrengen. De kosten bedragen Euro 200 totaal per maand.

Aanmeldingsformulieren voor donateurschap zijn te verkrijgen op het secretariaat van de manege of via het personeel.
Laten wij ons met elkaar sterk maken voor Rocko en hem een goed oudedags-perspectief gunnen. Mogen wij op jullie vrijgevigheid rekenen? Het is voor een goed doel!