gezocht: vaste vrijwilliger voor achter de bar

Hallo allemaal,

Onze manege wordt steeds mooier!!
Recent is het weiland in gebruik genomen en binnenkort wordt een nieuw dak geplaatst. In dit jubileumjaar worden ook weer mooie evenementen georganiseerd met de inzet van heel veel vrijwilligers. Tijdens deze evenementen is ook dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, onze kantine altijd open. Helaas is de omvang van deze groep vaste krachten de laatste tijd om verschillende redenen afgenomen.
Daarom zijn we:

DRINGEND OP ZOEK NAAR NIEUWE VASTE VRIJWILLIGERS VOOR ACHTER DE BAR!!!

Het is ontzettend gezellig om samen met een vaste partner of juist elke keer met een andere ‘verplichte’ vrijwilliger een keer in de 4 weken een bardienst te doen. Natuurlijk wordt je daarvoor goed ingewerkt. Een bardienst is standaard 4 uur van 10.00 – 14.00 of van 14.00 – 18.00. Vanaf begin augustus gaat het nieuwe barrooster weer draaien en we zouden het super fijn vinden als je ons team wilt komen versterken. Door de kantine open te kunnen houden met inzet van vrijwilligers, zorgen we er met z’n allen voor dat de manege die gezellige plek blijft die het is en zorgen we voor ook voor een financieel gezonde vereniging met zo laag mogelijke kosten voor onze leden.

Heb je interesse of wil je gewoon nog even doorpraten over wat het inhoudt? Mail of bel dan gerust even naar bardienst@rsvdehogedevel.nl

groeten,
namens het bestuur en de barindeling,
Albert en Monique