Regiokampioenschap Zuid Holland een succes

Zondag 8 februari 2015 is bij onze vereniging RSV De Hoge Devel het Regio Kampioenschap Zuid-Holland paarden in de klasse B t/m L2 gereden. Er is door een aantal vrijwilligers en personeel van onze vereniging met man en macht gewerkt om deze dag succesvol te laten verlopen. Ondanks een ‘stressmoment’ op zaterdagochtend door een kapotte waterleiding is dit, gezien de vele positieve reacties die wij zondag kregen en hoorden, zeker gelukt.

De vertegenwoordigers van de KNHS die ook de gehele dag op onze vereniging aanwezig zijn geweest, waren ook meer dan tevreden over onze accommodatie en hoe wij als vereniging alles hadden geregeld.

Wij willen iedereen die meegeholpen heeft om deze dag zo goed mogelijk te laten plaatsvinden heel hartelijk bedanken voor hun inzet.

Daarnaast willen wij zeker ook Ames Autobedrijf B.V. bedanken voor de schitterende auto’s die zij beschikbaar hebben gesteld voor de jury’s en op het buitenterrein maar uiteraard ook de Bloemenjungle voor het prachtige bloemstuk in de rijbaan en de gezellige bloemstukjes in de kantine.

Wij kijken terug op een lange maar hele sportieve en gezellige dag.

Hartelijk dank namens de KNHS-commissie
Elsa, Josje, Miriam, Sandra, Saskia en Stephanie